myra ixorra *pinky.flush*
 Online Users





manjanya kamu :P
Thursday, July 7, 2011 * 2 Hello Kitty *
entry kali ny aku harap korang tak terkezut tertelan buah durian yee kawan2..
hahaa..http://www.emocutez.com
okay fine. aku serious. korang jgn gelak2 okay !

fine..
hari isnin lepas.. my syg tiba2 je demam.mungkin sbb berjangkit drpd aku..
smniggu kan aku demam.. haha. slumber aku ponteng skola. hehe..
dh tu my syg gatal jgk gy keje..makin sakit la jawabnya..
pastu siang tu dia kuar jap, teman aku pi pasar. nk beli barang dapur..
then dalam kete tu dia ngadu la sakit la selsema la apala smua pnyakit adala kan.. haha..http://www.emocutez.com

pastu dia ckp nk aku masak 4 makan malam nty.. aku pon mcm . hhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmm..

baik syg *GF mitahli kononnyahttp://www.emocutez.com

so balik tu pk punya pk.. nk masak apa eh ? kunk aku buat tlor masak sambal , ckp aku malas la apa la.. hehe..

last2 aku pon mcm teringin nk makan masak lemak cili padi ikan kelisi. !
wowww ! sedap geela rasanya.. b4 masak tu dh terliur terliur dh. ahahaa.
so aku sempat snap pic bahan2nya.. hehe.. saje nk SHOW OFF kt korg.. haha... http://www.emocutez.com

tu dia. bahan2 nk di blend :)


yg ny 4 buat sup sayurr
bubuh soh oon ngan apa tah nama dia. aku pggl jeli dlm sup sayur..
bahan terpenting dlam masakan lemak tuh..hehee
aset penting masak lemak :P

tarok udang sikit dlm sup sayur.. :P

ha.. tu dia.. banyak btol bahan2 nya kan..
maap ye kekawan.. tk dpt nk snap pic yg telah dimasak huhu. tergesa2 sangat.

dlm pkul 8 my syg balik kerja ktrg trus pi makan kt dataran..

so, tgok la video neyh. apa kata my syg. ehhee.. :)http://www.emocutez.com

video


okay. the end -

smlm pun my syg ada soh masak. katanya nk makan ikan masak sambal.
aku pun buat la.. habis lak tuh dia makan. lapor campur dgn mengidam sama kot.. hehee


syg.. takmo sakit lagy yee..b jgk yg susah. hehee..
btw, mekaceh puji2 b. ikhlas kan syg ?? hehehehttp://www.emocutez.com

love u so much <3



thanx for reading tiz entry . leave a comment ? :)




Older Post . Newer Post


// Forever Young-One Direction